HŰHA

Nem Kóbor János az egyetlen áldozat

A törökbálinti Tükörhegyet évek óta a magyar Beverly Hillsként emlegetik, ahol a jómódú sztárok élnek. Igen ám, de a besurranó tolvajok is előszeretettel látogatják meg a környéket.
  • Szerző: Buster

Sztárok és jómódú családok sora költözött az utóbbi években a törökbálinti Tükörhegyre abban a reményben, hogy ott a város zajától távol nyugalomra lelhetnek. Ilyen Kóbor János, Hajdú Péter, Rába Tímea, Szabó Zsófi és Zoltán Erika és családja. A fényűző környék azonban a betörőket is odavonzotta. A %% tegnap elsőként számolt be arról, hogy péntekről szombatra virradó hajnalban kirámolták Kóbor János házát, ahonnan tetemes összegű készpénzt vittek el, miközben a család aludt.

Az Omega frontembere elárulta, nem ő az egyetlen, akit „meglátogattak” a tolvajok.

 

Úgy tudom, nem csak hozzánk jöttek be, további három házban is jártak.

Részleteket azonban nem tudok, de remélem, hogy ott sem esett bántódása senkinek

– mondta lapunknak Kóbor.

Úgy tűnik tehát, hogy egy sorozatbetörés áldozata lett a zenész, ami nem lenne meglepő. Autólopásról és több – Kóboréhoz hasonló –, a környékre specializálódott besurranó lopásról is hallani lehetett már. Ezek visszaszorítására több kísérlet is történt.  Hogy pontosan mit tesznek a lakók és mit szól a történtekhez a környéken lakó Hajdú Péter, azt megtudhatja a %% napilap szerdai számából.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?