HŰHA

Nem tapsolt a közönség, otthagyták a nézők a magyar színész előadását!

A Nagy Duett egykori sztárja mindent megtett a siker érdekében, a közönség mégis elégedetlenül távozott.
  • Szerző: Ripost

Botrány tört ki a Siklósi Várszínházban, miután a színpad előnytelen elrendezése miatt többen a vizes fűben kényszerültek végignézni Pintér Tibor és társulatának előadását. 

A Gladiátor című szuperprodukciót ugyanis csak azon szerencsések láthatták normális körülmények között, akiknek a jegye az első sorba szólt, a többiek kénytelenek voltak spártai megoldást választani, illetve többen még az előadás vége előtt távoztak - írja a Bors.

"Az előadást konkrétan úgy láttuk, hogy otthagyva a 4300 forintért megváltott helyünket, leültünk a vizes fűbe a dombra! Nagyon sokan ezt a megoldást választották. Konkrétan mellettünk egy öttagú család harmincezret fizetett a fűben ülésért!" - háborgott a rendezvény oldalán az egyik pórul járt színházrajongó. 

"Aki a nézőtér kialakításáért felelős, na azzal kell kifizettetni a jegy felét, aki úgy gondolta, ide ez is jó lesz!" - fakadt ki egy másik panaszos.

Az egyik szervező a rendezvény oldalán személyesen reagált, és megígérte, minden lehetőséget meg fognak ragadni a pórul járt nézőknek arra, hogy kárpótolják őket.

"Azt láttuk hogy a nézőtér magasított lelátókból történő kialakítása olyan jegyárat eredményezne, ami jelentősen lecsökkentené a várható közönség számát. Egy folyamatot terveztünk tehát elindítani, hosszú távon gondolkodva, amíg olyan közönsége alakul ki a várkertnek, mely létszámával már gazdaságosan lehet komolyabb infrastruktúrát kiépíteni" - magyarázta a szervező, aki leszögezte, nem nyereséghajhászás vagy gondatlanság miatt alakult szerencsétlenül a helyzet. 

Azon kevés szerencsések egyébként, akik jó helyről nézhették az előadást, el voltak ragadtatva Pintér Tibor és társulatának alakításától.

És ezeket olvastad már?