HŰHA

Kitálalt a megcsalásáról Németh Kristóf: hónapokig gyűjtögette a bizonyítékokat

A színész volt már megcsaló és megcsalt is, éppen ezért úgy gondolja, a hűség csupán elhatározás kérdése.
  • Szerző: ripost

Nem mindig volt hűséges a múltban Németh Kristóf, és azt sem tagadja, hogy őt is verték már át a szerelemben. A színész mindkét esetből tanult, ezért tudatosan döntött úgy, hogy a házasságaiban már nem követi el ezt a hibát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Bevallom őszintén, nem mindig voltam hűséges típus. Előfordult, hogy csaltam, és engem is csaltak már meg. Mondanom sem kell, egyik rosszabb a másiknál” – vallotta be a Borsnak Németh Kristóf, aki nem tagadta, igencsak rosszul viselte a történteket.

„Pokoli, embertölő. Életem legrosszabb időszaka volt, amikor az egyik korábbi páromról kiderült, hogy félrelépett. A telefonjával bukott le, de én csak hónapokkal később szembesítettem a történtekkel, addig gyűjtögettem magamnak az információkat, bizonyítékokat. Természetesen nem maradtunk együtt, egyből szakítottunk” – mondta el a színész, aki a házasságaiban már mindig hűséges volt.

Kristóf nem tagadja, hogy néha meg kell küzdenie az ösztöneivel, ám soha nem árulná el a kedvesét, ezért meg sem fordul a fejében a félrelépés gondolata.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?