HŰHA

Nemzetközi karrier elé néz: amerikai producer fedezte fel Ilyés Jenifert

A Sztárban sztár leszek! énekesnője eleinte alig akarta elhinni, ami történik vele, óriási meglepetésként érte a megkeresés.

Nemzetközi babérokra tör Ilyés Jenifer! A népszerű énekes-színésznő legutóbb a Sztárban sztár leszek!-ben bizonyította a tehetségét, ami izgalmas kikacsintás volt számára a színházi és műsorvezetői karrierje mellett. Most azonban még ennél is nagyobb lehetőséget kapott: egy amerikai producer, Geo Slam felfedezte Jenifer tehetségét, és közös munkát ajánlott neki!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jenifer és Geo Slam

„A Sztárban sztár leszek! után készítettem egy közös dalt Burai Krisztiánnal, Végh Szabival és Goore-ral, ami felkerült a Youtube-ra. A dalnak nagy sikere lett, de nem gondoltam volna, hogy külföldön is híre megy. Amikor kaptam egy megkeresést Geo stábjától, azt hittem, átverés az egész, nem is bíztam el magam... Végül kiderült, hogy a megkeresés valódi, én pedig földöntúli boldogságot éreztem, de mellette nagyon izgultam is„ – árulta el a -nak mosolyogva Jenifer.

Jenifer és német duettpartnere.

Az események ezután felgyorsultak: a producer Magyarországra utazott, hogy személyesen találkozzon vele, rövidesen pedig közös munkát ajánlott. Jenifer egy német énekesnővel közösen énekel egy pörgős, latinos dalt.

”Világszerte vannak alkalmazottaim, akik keresik az új tehetségeket. Egyikük átküldte nekem Jenifer videoklipjét. Elkápráztatott a hangja, illetve a kisugárzása. Láttam, hogy meg van benne az a bizonyos plusz, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki sztárrá váljon. A személyes találkozás olyannyira meggyőzött, hogy hamarosan egy második dalt is szeretnék felvenni vele, illetve a jövőben is szívesen dolgoznék együtt vele„ – fogalmazott a -nak Geo Slam.

Jenifer szerencsés, hiszen munkahelyén, a Nemzeti Lovas Színházban minden támogatást megkap a zenei karrierje kapcsán. Ezen kívül a kedvese és egyben főnöke, Pintér Tibor is mindenben támogatja őt, így a fiatal tehetséget semmi nem akadályozza abban, hogy nemzetközi hírnévre tegyen szert.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?