HŰHA

Nincs pardon: Nótár Mary beperelte L.L. Juniort!

A két énekes között nem javult a viszony, Junior kijelentése után Mary úgy döntött, a bírósághoz fordul.
  • Szerző: Ripost

Rágalmazás és becsületsértés miatt perelte be Nótár Mary zenésztársát, L.L. Juniort. Az énekesnő azért döntött így, mert néhány héttel ezelőtt, amikor magzata elvesztéséről beszélt a Facebookon, L.L. Junior élő videóüzenetben nevezte őt hazugnak. A rapper szerint ugyanis Mary sosem volt terhes, ezt mindössze a volt közös menedzsmentjük körüli vita miatt találta ki Mary. 

Az énekesnő jogi képviselője, dr. Kovács Attila a Borsnak elmondta, szerinte ügyfelének jó esélyei vannak arra, hogy megnyerje a pert.

"L.L. Junior a Facebook-oldalán közzétett, kioktató stílusú videóüzenetében azzal vádolta meg Nótár Maryt, hogy becsapja a rajongóit. Tényként közölte: ügyfelem nem volt várandós, és hazugságnak vélte azt is, hogy elvesztette a babáját. Valamint állítása szerint Mary a saját neméhez vonzódik."

Ezek a hazugságok bőven kimerítik a rágalmazás és a becsületsértés fogalmát.

Az ügyvéd szerint Juniornak nem volt oka és joga beleavatkozni az ügybe, nyilatkozata pedig egyértelműen Mary imidzsének rombolására és a közvélemény előtti lejáratására irányult. Junior meglepődött a per hallatán, de továbbra is kiáll az igazáért.

"Viccesnek tartom, hogy be lettem perelve, mivel semmi valótlant nem állítottam. Tanúkkal tudom alátámasztani minden mondatom. Ma is jogosnak tartom a felháborodásomat, mivel az anyaság szentségével nem lehet szórakozni. Ha eljut odáig az ügy, akkor majd Marynek kell bizonyítania az ellenkezőjét. Karba tett kézzel várom, hogyan fogja ezt megoldani"

Lakatos Róbert, Mary egykori menedzsmentje úgy döntött, nem hagyja ennyiben a dolgot, ő is bepereli az énekesnőt, ráadásul két ízben is. Egyrészt egy kártérítési, másrészt pedig egy személyiségi jogi pert indított, amiért Mary szinten a Facebookon pocskondiázta őket. 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?