HŰHA

Nincs több titok, ők voltak jelen Liptai Claudiáék esküvőjén!

A mûsorvezető csütörtökön mondta ki a boldogító igent kedvesének, Pataki Ádámnak, akivel a legszûkebb családi körben keltek egybe.
  • Szerző: Ripost

Csütörtökön, a déli órákban mondta ki a boldogító igent egymásnak Liptai Claudia és cukrász kedvese, Pataki Ádám!

A szerelmesek három év és egy közös gyermek után pecsételték meg ilyen módon is a kapcsolatukat, ám a polgári esküvőt rendkívül szűk körben tartották. 

A ceremónián a jegyespáron, a gyermekeiken és a két tanún kívül nem volt jelen senki, így Claudiáék igazán meghitt módon kelhettek egybe.

Nem lesz azonban ilyen csendes az ifjú pár lagzija, ami egy több napon át tartó mulatság lesz. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a legnagyobb titokban, a nyilvánosság teljes kizárásával ünneplik majd a szerelmüket, úgy, hogy még a több mint száz fős vendégsereg is csak az utolsó pillanatban értesülhet a lagzi helyszínéről.

A Bors információi szerint fényképezőgépet sem tűrnek majd meg a lagzin, és nászajándékot sem kérnek a meghívottaktól.

Pataki Ádám cukrász, egy évvel ezelőtt jegyezte el a híres kedvesét, azóta vártak mindketten arra, hogy hivatalosan is egybekelhessenek.

Csütörtöki esküvőjükön a gyűrűket másfél éves közös kisfiuk, Marcell vitte, és a beszámolók szerint – bár nagyon féltek a szülők, hogy a kisfiú esetleg elveszíti őket idő előtt – minden simán ment.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?