HŰHA

Nincs több titok: Tóth Vera elárulta, hogyan tartja formában magát

Az énekesnő elképesztő változáson ment keresztül az elmúlt időszakban.
  • Szerző: RIPOST

Nehéz szó nélkül hagyni, mekkora változáson ment keresztül Tóth Vera. Az énekesnő az elmúlt időszakban jó pár kilótól megszabadult, és ez a kisugárzásán is meglátszik. Vera a saját bevallása szerint sokkal magabiztosabb, ám ahhoz, hogy ezt az állapotot fenntartsa keményen dolgozik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Már jó ideje nem diétázom! A mértéktartást tartom fontosnak, és hogy rendszeresen sportolok. Van egy csodálatos személyi edzőm, Regina, akivel folyamatosan megvitatjuk, mennyit és mit eszem, iszom. Jó ez a kontroll, mert másra is kihat az életemben, fegyelmezetté, kitartóbbá tesz” – kezdte a Blikknek Vera, aki legújabb hobbijára is kitért. Szerelmével, Zolival ugyanis egy vlogot indítottak, amiben nézőiknek bemutatják az ország legfinomabb falatait.

„A vlogot is nagyon élvezzük, mindig jön egy új ötlet. Meg akarjuk mutatni, mennyi mindent lehet itthon csinálni, élvezni, megkóstolni. Szeretnénk, ha más is kedvet kapna, és elmenne ezekre a helyekre. Ezért is lett a címe: Együtt mEgyünk” – árulta el az énekesnő.

 

És ezeket olvastad már?