HŰHA

Nótár Mary megtörte a csendet: meglepő választ adott L.L. Juniornak

Az énekesnő látszólag belefáradt az elmúlt hetek sárdobálásába, talán most új fejezetet nyithat az életében.
  • Szerző: Ripost

Nótár Mary láthatóan megtört és besokallt az elmúlt hetek botrányai miatt. Az énekesnő, aki eddig harciasan védte a saját igazát, meglepően visszafogottan reagált L.L. Junior dühös nyílt levelére.

A két híresség között a napokban robbant ki a botrány, miután Junior kitálalt és elmondta, Mary fenyegette meg azzal, hogy ha nem áll mellé a kiadójukkal szembeni balhéban, akkor világgá fogja kürtölni, hogy Junior hónapokkal ezelőtt elhagyta két gyermeke anyját, Csillát.

Mary most hasonlóképpen, nyílt levélben kért bocsánatot azért, amiért hetek óta a viszálykodásaitól hangos a sajtó. Az énekesnő meg van győződve róla, hogy soha nem tett kárt senkinek a munkásságában, a neki kárt okozóknak képes volt megbocsájtani, szerinte pedig ő és Junior akaratukon kívül kerültek ebbe a helyzetbe.

Mindez már csak azért is különös, mivel Junior nem folyt volna bele az ügybe, ha Mary állítólagos zsarolása nem történik meg.

Az énekesnő nem tagadja, mélységesen csalódott, szerinte tizenöt éves pályafutással a háta mögött sem becsüli meg őt senki igazán.

Hogy folytatódik-e a nyílt levélben való üzengetés, még a jövő zenéje. Az viszont biztos, hogy Mary karrierjének egyáltalán nem tett jót az elmúlt idők viszálykodása.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?