HŰHA

Példamutató magatartás: száz családnak segít adományokkal Oláh Gergő

Az énekes nem felejtette el, honnan jött, és úgy döntött, feleségével minél több családnak segítenek az ünnepek végeztével.
  • Szerző: ripost

Eddig több mint hatvan családnak segített Oláh Gergő és felesége, Niki. Az énekes nem felejtette el, hogy egykor ő és a családja is komoly anyagi gondokkal küzdött, ezért az ünnepek elteltével azoknak adott pénzt és élelmiszert, akik a leginkább rászorulnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gergőék ráadásul még negyven családnak nyújtanak majd segítő kezet az elkövetkezendő időkben.

Fotó: Szabolcs László

„Amikor Nikivel kitaláltuk, hogy január első napjaira adjunk és gyűjtsünk, mert mi is tapasztaltuk, hogy az brutál nehéz, azt mondtuk, ha legalább tíz-tizenöt családnak könnyebbé teszünk pár napot, akkor elértük a célunkat! De tudjátok ha benne bízunk, Isten mindig többet és jobbat ad annál, mint amit mi kigondolunk! 60, azaz HATVAN családnak vittünk csomagot ma és jövő héten még kb. további negyvenet fogunk kiosztani! És ez nektek köszönhető, akiknek a szíve megindult erre a felhívásra és segített, utalt, vagy élelmiszert adott! Jövő héten elkészül a videó is, amin látni fogjátok, hova kerültek az adományok!” – osztotta meg az örömét Gergő.

Kiosztottuk a csomagokat 🙏 Nem akartam most hosszú posztot, de óriási öröm és hála van bennem! Amikor Nikivel kitaláltuk, hogy Január első napjaira adjunk és gyűjtsünk, mert mi is tapasztaltuk, hogy az brutál nehéz, azt mondtuk, ha legalább 10-15 családnak könnyebbé teszünk pár napot, akkor el értük a célunkat! De tudjátok ha benne bízunk, Isten mindig többet és jobbat ad annál, mint amit mi kigondolunk! 60,azaz HATVAN családnak vittünk csomagot ma és jövő héten még kb további 40-et fogunk kiosztani! És ez nektek köszönhető, akiknek a szíve megindult erre a felhívásra és segített, utalt, vagy élelmiszert adott! Jövő héten elkészül a videó is, amin látni fogjátok, hova kerültek az adományok! És ott még majd megköszönjük mindenkinek, aki segített! Én ma este mérhetetlen hálával és az életemet átértékelve fekszem le! 👉 @varvavart 🙏🙏 #godisgood #lapozz

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?