HŰHA

Ördög Nóra kitálalt, kiderült, mit csinál éjszaka alvás helyett!

A mûsorvezető négy hónappal ezelőtt kezdett videóblogot férjével, Nánási Pállal, aminek már közel százezer rajongója van.
  • Szerző: Ripost

Napi öt órát alszik Ördög Nóra! A kétgyermekes műsorvezetőnek rengeteg a teendője: nem csak a háztartást kell vinnie és a családját ellátnia, de emellett rendszeresen új videoblogokat készít a rajongóinak.

Nóra és férje, Nánási Pál immáron négy hónapja szórakoztatja a közönséget utazós vlogjával, ami először Nánázsia, aztán az I Lapp You, majd a Bajusztria nevet viselte. A házaspár rendszeresen megörökíti az utazásaikat, nyaralásaikról többrészes videókat készítenek.

A műsorvezető a Mokkában elmondta, tudatosan döntöttek úgy, hogy mindennapjaik helyett csakis az utazásaikat osztják meg a nézőkkel. Ez is hatalmas munka, ami miatt Nóra általában csak öt órát alszik egy éjszaka; a maradék időben videókat vág.

"Ez a nehézsége a vlogolásnak, hogy úgy próbáljuk beszuszakolni az életünkbe, hogy így is van egy húzós napirendünk.

Elég kevés az alvásigényem, öt órákat alszom, elég, ha hetente egy alkalommal ki tudom aludni magam, ami általában hétvégén történik.

Az éjszaka egy izgalmas terep, amikor elég sok minden belefér. De a vlogolás mindenhol zajlik, autóban vagy akár a bankban is" - mondta el a Mokkában Nóra.

És ezeket olvastad már?