HŰHA

Óriási botrány: Petics Kristóf rajongói nekiestek Mc Hawernek, dúl a balhé!

A tragikusan fiatalon elhunyt énekes kedvelői úgy érzik, a mulatós sztár nem tartja tiszteletben kedvencük emlékét.
  • Szerző: ripost

Háborognak Petics Kristóf rajongói, amiért Mc Hawer az elhuny énekes korábbi kérése ellenére fent hagyta a közös videoklipjüket a Youtube-on.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A tragikusan fiatalon elhunyt tinisztár még életében kommentben kérte a mulatóst, hogy törölje a közös videót, Hawer azonban csak a hozzászólást törölte, a produkciót nem.

Fotó: TV2

„Szervusz Géza. Olvasom, a mai napig szívesen nyilatkozol rólam, noha semmit nem tudsz rólam egy éve. Haladéktalanul törölj le minden videót, amiben közreműködtem. (…) Kérem az életpályámat szégyenítő produkciók mihamarabbi kigyomlálását. (…) Légy boldog. Engem meg törölj a csatornáról, még ha jelentős tartalom így nem is marad rajta” – írta akkoriban Kristóf.

Az AC News kérdésére Hawer elmondta, hogy mivel jogilag nem volt megalapozott Kristóf kérése, így nem áll szándékában törölni a felvételt. Nem érti, miért támadtak rá a rajongók virtuálisan, ő ugyanis szerinte nem ártott senkinek.

„Azok a gyerekek mindenen háborognak. Van ez a Petics Kristóf Mazsolái csoport, ami olyan, mint egy szekta, annyira bálványozzák őt. 13-15 éves tinikből áll… Kristófból egy nagyon jó tinisztár lehetett volna, aki példát mutat ennek a korosztálynak, de nem így tett, amit nagyon sajnálok„ – mondta el a portálnak az énekes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?