HŰHA

Összefogott a család: Győzike apja egymilliót fizet, ha valaki lebuktatja a fiát

Összefogott az egész Gáspár család, és kitalálták, hogy rengeteg pénzt fizetnek annak, aki bebizonyítja, hogy a testvérpár bûnös.
  • Szerző: Ripost

Mint az ismert, április óta egy rémálom a Gáspár család élete. Egy éjszaka kommandósok lepték el Győzike házát, ahol több millió forint készpénzt és vagyonokat érő aranyékszereket foglaltak le.

Később a banki széfjükből újabb milliókat vittek el az adóhatóság emberei. A Gáspár testvéreket többek közt azzal vádolják, hogy luxusautókkal kereskedtek, de nem fizettek utánuk adót.

„Egymillió forint készpénzt ajánlok fel annak, aki bebizonyítja, hogy a fiaim megszegték a törvényt- nyilatkozta a Blikk napilapnak idősebb Gáspár Győző. – Az én gyermekeim nem bűnözők, harcolok az igazukért. Igen, ez egy felhívás, jelentkezzen nálam, aki vett ilyen autót a fiaimtól, hadd kerüljön pont ennek a kínos ügynek a végére.”

A showman nem érti, hogy keveredtek bele ilyen ügybe. Azt elismeri, hogy testvérénél lefoglaltak két luxusautót, de azok saját használatra voltak.

„Mi így akarjuk az igazunkat bizonyítani- mondta a Romantic frontembere. – Kíváncsi leszek, ki jelentkezik majd, de ha elhozza a forgalmi engedélyt és az adásvételi szerződést, meg is érdemli a pénzt.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?