HŰHA

Övön aluli, amit egy rászoruló kislánnyal tett a magyar énekesnő!

A híresség azt ígérte, hogy meglátogat egy kislányt a péceli gyermekotthonban, de végül nem ment el. Sőt!
  • Szerző: ripost

Felháborító módon hagyott cserben egy ötéves kislányt Mohamed Fatima!

Az énekesnő ígéretet tett arra, hogy meglátogat és ajándékkal támogat egy ötéves kislányt a péceli gyermekotthonban, ám betegségre hivatkozva nem jelent meg a hétfői rendezvényen.

A rendezvény szervezőinek nem vette fel a telefont és letiltotta őket, aminek következtében nem jutottak el az ajándékok a kislányhoz, aki így egyedüliként maradt karácsonyi ajándék nélkül.

Meglepő módon Fatima az, aki ezek után az ügy áldozatának tekinti magát: az énekesnő szerint korábban már jelezte, hogy betegség miatt nem tud részt venni az eseményen, a vádaskodás viszont annyira felháborította, hogy pont azt bántja, aki semmiről nem tehet.

„Vettem gyurmát a kislánynak, ez volt a kérése. Nyolcezer forint értékben kellett volna leküldenem ajándékot. De miért kellett volna leküldenem? Akinek nincs, azok nem szoktak kérni!” – jelentette ki Fatima, aki ezután adta meg az övön aluli ütést.

Úgy döntött, hiúsági kérdést csinál az ügyből, és már csak azért sem adja oda az ajándékát a kislánynak.

„Tudjátok, mit fogok csinálni? Odaadom ezt a gyurmát a kishúgomnak, mert neki is jól jön” – közölte a videójában Fatima.

Az énekesnő abba talán bele sem gondolt, hogy sokak szerint ezzel a lépésével nem a gyermekjóléti szolgálatnak vágott vissza, hanem egy kislány ünnepét tette teljesen tönkre.

És ezeket olvastad már?