HŰHA

Paranormális jelenség rémítette halálra az énekesnőt, ezt látta a templomban

Az esetet még misztikusabbá teszi, hogy a néhai Prince születésnapján történt.
  • Szerző: Doris

Megdöbbentő élményben volt része Nicole Scherzingernek, aki a 2016-ban elhunyt Prince születésnapján, múlt vasárnap látogatott el egy templomba, hogy így emlékezzen néhai barátjáról – írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Az énekesnő egy darabig lehajtott fejjel imádkozott, majd amikor újra felnézett, nem hitt a szemének! Az oltár ugyanis nagyon különös, lila fényben úszott, mintha Prince szelleme jelent volna meg!

A lila szín még érdekesebbé teszi a különös jelenséget, hiszen Prince egyik legnagyobb slágere a Purple rain, vagyis a Lila eső.

In church today, I bowed my head to say my prayers. When I looked up I saw a light I had never seen before at an alter. Prince you still continue to shine your Light everywhere. 💜 I am reminded by your wise words “Everyday I feel is a blessing from God. And I consider it a new beginning.” Happy birthday my brother. I miss you very much. Rest in power. 🙏🏽✊🏽

„Prince, még mindig árasztod magadból a fényt. Emlékszem a bölcs szavaidra: Minden új nap egy áldás az Úrtól, amit egy új kezdetnek tartok.” Boldog születésnapot, testvérem. Nagyon hiányzol, nyugodj békében„ – írta Nicole a nem mindennapi bejegyzéshez.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?