HŰHA

Olyan dolgot mesélt Paris Hilton anyja, amilyet még nem hallottunk

Kathy Hilton a minap elképesztő emlékeket idézett fel a múltból, azokból az időkből, amikor zabolátlan lánya, Paris Hilton particica volt.
  • Szerző: ripost

Nem volt könnyű dolga Paris Hilton édesanyjának, amikor a nagyobbik lánya, Paris kamaszodni kezdett. A helyzet pedig csak rosszabb lett, amikor az örökösnő belekóstolt a New York-i éjszakai életbe, és benne is ragadt – hosszú évekig.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kathy Hilton most a Lunch with Bruce nevű online műsor legújabb adásában vallotta be, hogy általában fogalma sem volt arról, hova tűnt a lánya, amikor éjszakánként, a szülői tiltás ellenére kiszökött otthonról.

paris hilton

Kathy Hiltonnak (balra) meggyűlt a baja a nagyobbik lányával (Fotó: AFP)

Más szülő ilyenkor pánikba esik és a rendőrséget tárcsázza, de ismert ember lévén Mrs. Hiltonnak jobb ötlete támadt – írja a Mirror.

„Felhívtam a New York Post szerkesztőségét az éjszaka közepén. 'Helló, Kathy Hilton vagyok, elnézést a zavarásért. Nem tudják véletlenül, hol van most Paris?' Mivel fotósok hada követte a lányomat, egy ilyen telefonnal mindig be tudtam azonosítani a tartózkodási helyét. Az újságírók a rendelkezésemre álltak, és elmondták, hogy például éjjel fél egykor ebben és abban a bárban látták őt” – mondta el az anyuka.

Kathy férje, Rick nem aggódott ennyit, ő általában lefeküdt aludni, mert másnap dolgoznia kellett.

„Én viszont évekig így éltem. Minden éjjel csak ültem, telefonáltam és vártam.Paris egy időben kontrollálhatatlanná vált, és én nagyon aggódtam érte.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?