HŰHA

Páros lábbal szállt bele a várandós Hódi Pamelába Berki Krisztián

A híresség a Celebcella című műsorban hozta szóba az exét, szerinte Pamela apja miatt nem működött a kapcsolatuk.
  • Szerző: ripost

Berki Krisztián ismét nem tudta megállni, hogy ne hozza fel volt kedvesét, Hódi Pamelát. Ezúttal a Celebcella című műsorban fejtegette, hogy miért ment tönkre három és fél évvel ezelőtt a kapcsolatuk a gyermeke édesanyjával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Jöttem haza Ázsiából, és megmondtam, hogy nem folytatom tovább a magánéletemet a gyermekem édesanyjával. Onnanól belekerültünk egy viszonylag nehéz és rossz szituációba. Megmondtam: Pamela, nem szeretnélek feleségül venni, mert úgy érzem, a kettőnk közötti kapocs nem a boldogságról, hanem médiáról, külsőségekről, elvárásokról szól. (...) Nem kívánok felette győzni, de igazságot akarok Natika miatt, az apák miatt. Nem keresek hibást, és lehet, hogy azt gondoljátok, megtámadtam őt, de nem! Le is írom: nem Hódi Pamela a hibás ezért, hanem az édesapja, aki egyéves korában elhagyta őt! A gyermekem édesanyja azért viselkedik velem így és nem tiszteli a férfit, mert nincs előtte apakép!” – mondta el a kamerák előtt Berki.

Bár a híresség állítja, hogy nem bántotta az exét, a rajongóknak egészen más a véleményük: szerintük nem volt ildomos Berkitől, hogy ország-világ előtt kitárgyalta a lánya édesanyjának családi életét.

És ezeket olvastad már?