HŰHA

Pasit csókolt Nagy Ervin

Kollégája szájára adott puszit a Kincsem és a Valami Amerika 3. címû filmek sztárja. Nem mindenki díjazta a produkcióját...
  • Szerző: Ripost

Élő rádiós adásban szembesült azzal Nagy Ervin, hogy a Valami Amerika 3. című moziból kivágták azt a jelenetet, amikor a karaktere szájon puszilja a Pindroch Csaba által életre keltett figurát.

DJ Dominique beszélgetős műsorában arról faggatta a színészt a rendező, Herendi Gábor jelenlétében, hogy melyek voltak a forgatás legmerészebb momentumai. – A stúdióban egyik percről a másikra megfagyott a levegő.

Nagy Ervin mesélni kezdett egy jelenetről, ekkor derült ki számára, hogy nem került be a filmbe

 

– mondta a rádiós a Borsnak. A lap megkereste a rendezőt, aki így indokolta a döntését. – Ez egy spontán ötlet volt, nem szerepelt  a forgatókönyvben – kezdte Herendi, majd így folytatta: – Azért vágattam ki, mert a film szerintem ezzel vesztett a ritmusából, és látszódott, hogy improvizáció, de el is nevették. Akkor történt, amikor a Rezsót játszó Nagy Ervin utcanőnek öltözve a színpadra lép. Akkor adott szájra puszit Pindroch Csabának, amin persze mindenki jót derült.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?