HŰHA

Pataky Attila vallomása: „Milliókat szórtam el a haverokra”

Pataky Attila nem szégyelli bevallani, hogy életének egy szakaszában számolatlanul szórta a pénzt, ami miatt ki is csúszott a lába alól a talaj.
  • Szerző: Buster

Pataky Attila szinte a nulláról kapaszkodott vissza, miután kikeveredett a hitelcsapdából, amibe rossz döntései és persze életvitele sodorták. Attila erről is mesélt a LifeTV-n péntek este 10-kor adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Semmit nem titkolt el Pataky Hajdú műsorában (Fotó: LifeTV)

A legendás rockernek nem voltak tartalékai és közben úgy szórta a pénzt, mintha nem is lenne holnap. „Akkoriban kicsit túlmentem, túlmerészkedtem a lehetőségeimen. Azt gondolják sokan, hogy van legalább fél milliárd forintom tarcsiba, de ez nem így van. Én bitang módon éltem, és volt az életemnek olyan része is, amikor két három sarokház árát elmulattam, eléltem. Az én asztalomnál, az EDDA asztalánál nem fizethetett senki, soha” - magyarázta Hajdú Péternek Patkay Attila, aki állítja, semmit sem bánt meg.

Voltak kemény évei Patakynak (Fotó: LifeTV)

„Mindig tudtam, hogy csak a 21 grammnyi lélek megy át innen, a többi marad itt. Akkor hova harácsoltam volna? Kalapszámra fizettem a milliós számlákat. Semmit sem bántam meg, mindent jól csináltam!”- jelentette ki az EDDA frontembere, aki a péntek este 22 órától kezdődő műsorban számos titkáról lerántja a leplet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?