HŰHA

Elképesztő történet: így üzent a túlvilágról Pécsi Ildikó

Nem először történt ilyen megmagyarázhatatlannak tűnő jelenség, korábban ugyanis a színésznő egy gém alakjában jelent meg fogadott fia kertjében.
  • Szerző: Doris

Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba és a fotóművész Keleti Éva már nagyon készülnek arra a fotókiállításra, ami a legendás színésznő képeiből áll majd össze.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elképesztő történet: így üzent a túlvilágról Pécsi Ildikó

Pécsi Ildikó (Fotó: MTI)

A megnyitóra május 21-én kerül majd sor Gödöllőn, a dátum nem véletlen, a kivételes szépségű művésznő ugyanis akkor lenne 81 éves.

A fogadott fiú a hétfői napot is Keleti Évánál töltötte, hogy a tárlaton megjelenő fotókról egyeztessenek. Arra azonban, ami közben történt, egyáltalán nem számítottak. Amellett, hogy alaposan megviccelte őket a technika, egy jóval misztikusabb dolog is történt. Minderről L. Péterfi Csaba mesélt a -nak.

Elképesztő történet: így üzent a túlvilágról Pécsi Ildikó

L. Péterfi Csaba és Keleti Éva
Fotó: Facebook

„Elvittem Keleti Évához a próbanyomatokat, és ő ígért nekem még két fotót. Az egyiket magáról, a másikat Ildikóról. Direkt vettem egy vadiúj pendrive-ot, hogy arra mentsük a fotókat. Amikor azonban a mentésre került volna a sor, a fotó hopp, eltűnt. Se híre, se hamva, sem az eszközön, sem a mappában. Nagy nehezen megtaláltuk, de a gép nem érzékelte, mintha nem is lenne ott, amit mi hárman látunk. Engem levert a veríték, hogy mit csináltam, szegény Éva is izgult, hogy hol a fotó. Hívtunk telefonos segítséget, aki Éva gépét tartja rendben. Hála az égnek neki megvolt a kép, így elküldte nekem. Én akkor már azt se tudtam, hol vagyok, a gyomrom a torkomban. Kiderült, vehettem én új pendrive-ot, ha az hibás volt. Vagy ki tudja, mi történt vele” – kezdte a -nak Csaba, aki ekkor már azt hitte, több meglepetés nem fogja érni őket.

Ruttkai Éva és Pécsi Ildikó

A java azonban még csak ezután következett!

„Még egy fotó kellene, Éváról. Mondtam, ezt már küldjük el mailen. Rendben. Éva kijelöli a kiválasztott portrét, link beszúrása, majd az általa kiválasztott fotó helyett egyszer csak megjelenik az elveszett Pécsi Ildikó-fotó, és szó szerint röhög ránk. Éva ekkor felugrik a székből, hogy ő nem nyúl hozzá. És nézzük, ahogy Ildikó ott röhög rajtunk. És mi is hangosan elkezdtünk röhögni, majd mondja Éva, hogy ez a nő állandóan szórakozik vele. Mindig ilyen volt. Igen, Ildikó tényleg mindig ilyen volt. És hallom a hangját, ahogy mondja, na, mi van? És nevet. És ha ez nem velünk történik meg ott, akkor lehet, el se hiszem” – ismerte el Csaba, aki szerint Ildikó üzenni szeretett volna neki – megint.

Korábban gém képében jelent meg

Különleges vendég jelent meg Pécsi Ildikó fogadott fiának kertjében, mindössze egy nappal azután, hogy a 80 éves korában elhunyt színésznőt végső nyugalomra helyezték Máriabesnyőn.

L. Péterfi Csaba kertjében december 20-án reggel tett látogatást egy szürke gém, amire azelőtt sosem volt példa. Pont a Csaba hálószobájából jól látható fenyőfán foglalt helyet, néhány percig szemlélődött, majd tovaröppent.

Nos, nem szeretnénk túl spirituálisnak tűnni, de úgy tartják, meglehetősen gyakori, hogy a holtak lelkei állatok képében térnek vissza, hogy meglátogassák azokat, akiket nagyon szeretnek, és talán örökre elbúcsúzzanak tőlük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?