HŰHA

Pikáns történetet árult el a kamerák előtt a sztármami két sármos kollégájáról

A színésznő jóban van Ryan Goslinggal és Justin Timberlake-kel is, de az egyikükkel kicsit közelebb állnak egymáshoz.
  • Szerző: Ripost

A 39 éves Jessica Simpson sok sztárhoz hasonlóan úgy döntött, itt az ideje egy, az eddigi életéről szóló könyv megírásának, amit hamarosan meg is jelentet. Az énekesnő ebben nehéz gyerekkoráról és alkohol- illetve drogfüggőségéről ír, valamint arról, miként döntött úgy 2017-ben, hogy ezeket abbahagyja. Nemrég be is ment Jimmy Kimmelhez, hogy könyvét népszerűsítse, és közben egy olyan történetet osztott meg, amire elég sokan húzták fel egyszerre a szemöldöküket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Arról beszélt, hogy amikor 12 éves volt és a Mickey Mouse Clubban szeretett volna dolgozni Britney Spears, Ryan Gosling és Justin Timberlake mellett, de végül nem vették fel, a kapcsolat viszont megmaradt, főleg utóbbival. Annyira, hogy sok évvel később, amikor Simpson elvált első férjétől, Nick Lachey-től, találkozott Timberlake-kel, aki pedig Cameron Diazzal szakított akkoriban.

Az énekesnő úgy fogalmazott, hogy nosztalgiából csókolóztak egyet, ami után Timberlake azonnal elővette a telefonját és üzenetet írt valakinek, aki mint kiderült, Ryan Gosling volt, akivel évekkel korábban fogadtak, hogy melyikük csókolja meg először Jessica Simpsont.

Bár a fogadás idején Timberlake gyerek volt, a győzelmi SMS írásakor, 2007-ben már 26 éves férfi - írja a BuzzFeed.

És ezeket olvastad már?