HŰHA

Polgár Tünde elveszítheti egyik szemén a látását

Már rajongói is észrevették, hogy valami nincs rendben a Feleségek luxuskivitelben sztárjának tekintetével.
  • Szerző: RIPOST

Polgár Tünde látása a jobb szemén évek óta romlik, és eddig ennek okára sem derült eddig fény. „A családi legendárium szerint amikor kislány voltam, rengeteg időt töltöttem a nagypapám kocsmájában és egyszer, amikor az asztal alatt négykézláb másztam, valaki belehamuzott a szemembe. Hogy ez tényleg így történt-e, nem tudom, de így mesélik a felmenőim”nyilatkozta a Blikknek a feleség, hozzátéve, hogy Magyarországon egyelőre nincs olyan műtét, ami ne lenne kockázatos, vagy biztos eredményt ígérne, ezért egyelőre lencsével korrigálják a látását.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Szinte már a legerősebbet használom, hiszen enélkül gyakorlatilag semmit nem látok a jobb szememre. A hunyorgás is attól van, hogy folyamatosan erőltetem a jobb szememet, míg a másik, azaz a bal, amellyel tökéletesen látok, eltunyult és kigúvad”beszélt arról Polgár, hogy miért változott meg ennyire a tekintete, amit már a netezők is észrevettek, ráadásul küklopsznak, azaz egyszeműnek csúfolják a celebet.

A feleség azt mondja, folyamatosan romlik a szeme, ezért lehetséges, hogy arra a szemére el is veszíti látását. „Mostanában nem mehettem a szemorvosomhoz, ezért nincs újabb kontkatlencsém, ami kicsit aggasztó, hiszen így csak tovább romlik a szemem állapota. Lassan haladok afelé, hogy erre az oldalra elveszítsem a látásomat – nyilatkozta Polgár, aki hamarosan egy amerikai szemészprofesszorhoz fordul majd segítségét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?