HŰHA

Radics Gigi elképesztően lefogyott, vajon mi a titka?

Képtelenség szó nélkül elmenni az énekesnő legújabb fotói mellett, Gigi ugyanis karcsúbb, mint valaha! Vajon a stresszmentes amerikai élet, vagy a szerelem teszi, hogy leolvadtak róla a kilók?
  • Szerző: Doris

Látványos átalakuláson ment keresztül Radics Gigi, aki épp a napfényes Los Angelesben lazít családjával. Az énekesnő korábban sokat küzdött súlyproblémákkal, ezért néhány hónapja Rubint Rékát kérte meg, segítsen neki elérni a vágyott álomalakot.

Gigin hamar meglátszott az intenzív edzés, hasa laposabb, dereka pedig irigylésre méltóan karcsú lett. Legújabb fotóin azonban minden eddiginél dögösebben pózol, így bennünk is felmerült a kérdés, vajon hogy csinálja?

 

Az utolsó szettem,amit megosztok veletek a Fashiondays.hu oldalról. Sok puszi nektekRadics Gigi (hivatalos) – 2016. február 1.

Nos, a stresszmentes amerikai élet bizonyára sokat segít neki, ám az sem kizárt, hogy a fiatal énekesnő a szerelembe fogyott bele! Gigit ugyanis már régóta gyengéd szálak fűzik egy rejtélyes idegenhez, aki a tengerentúlra is elkísérte őt.

 

L.A colors #nofilter#happyness#sunshine#hollywood

Közzétette: Radics Gigi (hivatalos) – 2016. február 1.

Bárhogy is legyen, egy biztos: az énekesnő csak úgy ragyog a boldogságtól!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?