HŰHA

Rendőri intézkedés: Megbüntették Hajós Andrást!

A humoristát a körúton állították meg a rendőrök egy szabálytalanság miatt! Mehetett is a postára befizetni a csekket...
  • Szerző: P.E.

Vezetés közben telefonált, ezért megbüntették a rendőrök Hajós Andrást. A műsorvezető saját maga tette közzé a hír Facebookon, elmondása szerint azért, hogy felhívja mások figyelmét: legyenek körültekintőbbek, mint ő.

"Épp az imént bírságoltak meg tízezer forintra a készenlétisek a körúton, a dugóból kiemelve. Tanulságos. Az autó kihangosító rendszerén át telefonáltam ugyan, álló helyzetben kezdeményeztem a hívást, de a telefon a pirostól való elindulás után is, haladás közben a kezemben volt, ezt pedig nem lehet" - írta a legnagyobb közösségi oldalon a humorista, aki fotót is készített az eseményről.

"Cselekményemet elismertem, és beleegyezésükkel fotóztam, és posztolok, hátha ezzel is megelőzünk egy következő cselekményt. Kedélyes érdeklődésemre a készenléti rendőrök megnyugtattak, hogy a nap nagyobb részét köztörvényesek üldözésével töltik, csak délután segítenek be a közlekedésieknek. Irány a posta" - fűzte hozzá Hajós.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?