HŰHA

Reviczky Gábor mindenre felkészült, levetette a DNS-ét

A 71 éves színész bízik a tudomány fejlődésében és hisz az újjászületésben.
  • Szerző: Doris

Reviczky Gábor nem bízta a véletlenre: bebiztosította, hogy földi kalandja ne érjen véget a halállal. És mégis hogyan? Nos, a 71 éves magyar színész levetette a DNS-ét, ami csak kiváltságos személyeknek adatik meg!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTVA

„Az utóbbi években divat volt Amerikában, hogy leveszik az ember DNS-ét, és olyan körülmények közé helyezik, hogy akár az űr hidegét is túlélje, ha valamiért odakerülne. Egy nagyon kedves, tudományos projektekkel foglalkozó barátom az enyémet is levette, megteremtve ezzel az esélyt arra, hogy egy nap akár újjászülethessek. Úgy gondolom, hogy ez inkább csak fizikailag lehetséges, vagyis a test ismételhető meg. Buddhista tanokkal rokon szemlélettel élem az életem, szerintem a lélek sosem hal meg, kiválasztja a testünket, majd keres egy újat – most éppen ezt találta… Nem hinném, hogy újra kéne alkotni ezt a hibás testet, bár az orvostudomány lassan már ott tart, hogy a DNS-ből ki lehet vonni a hibás részeket. Ez még jól jöhet a későbbiekben” – vélekedett a színész a Borsnak, utalva arra, hogy hosszú évekkel ezelőtt két hátsófali szív­infarktust is kapott.

Igaz, ma már ebben is kételkedik.

„A szigethalmi kanyarban kaptam mindkét infarktusomat vagy inkább érgörcsömet, rosszul lettem, levert a víz. Nem foglalkoztam vele, nem is voltam vele sokáig orvosnál, egy véletlen röntgen mutatta ki, hogy két vágás van a szívemen. Ezzel kell most foglalkoznom, hogy ne járjak úgy, mint a nagyapám, akinek kilenc infarktusa volt. Leginkább stresszmentes életet kell élnem, az olyan súlyos kezelések helyett, mint a vérhígító, inkább a bébiaszprinben hiszek” – jelentette ki Reviczky

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?