HŰHA

Patkánnyal ünnepli a születésnapját Schmuck Andor

Az örök romantikus politikus csütörtökön ünnepli az 51. születésnapját, igencsak rendhagyó módon.
  • Szerző: Doris

Schmuck Andor tavaly szeptemberben a Szent István Bazilikában, egy grandiózus orgonakoncerttel ünnepelte, hogy 50 éves lett, nem kevesebb mint 495 vendég részvételével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Patkánnyal ünnepli a születésnapját Schmuck Andor

Fotó: Sulyok László / Ripost

Idén azonban egészen más a helyzet, nagy buli helyett az újdonsült szingli Schmuck az állatkertbe látogat majd el, hogy örökbe fogadja a Hugó nevű, magányosan élő patkányt.

„Születésnapom alkalmából kimegyek az állatkertbe, és azzal lepem meg magam, hogy örökbefogadom a patkányt, mert az senkinek sem kell. Így úgy érzem, hogy rokonlelkek vagyunk a magányban. A patkányt Hugónak hívják, nagyon bízom benne, hogy túlélte a pandémiát, ez hamarosan kiderül” – újságolta el a -nak a Tisztelet Társaságának elnöke, aki szeptember 5-én, vasárnap este Singh Vikivel fakad dalra a Szenes Iván téren.

Mit tegyünk, ha látunk egy patkányt?


Fotó: Pixabay

Idén egyébként nagyot fordult a kocka a mindig optimista, hősszerelmes politikussal, hiszen amellett, hogy sikeres szociális gondozói vizsgát tett, a magánélete nem alakult túl szerencsésen. Finoman szólva sem. Másfél év után elvált fiatal feleségétől, Esztertől, jelenleg egyedül él, de több olyan lesifotó is készült már róla, amin gyönyörű hölgyek társaságát élvezi. Néhány hete egy démoni, fekete hajú hölggyel ült egy étteremben, az augusztus 20-i tűzijátékot viszont már egy szőke bombázóval nézte.

„Ez az év tele volt meglepetésekkel! Miközben szociális szakgondozó lettem, elvesztettem a feleségem. Mivel megrögzött kapcsolatfüggő vagyok, már kíváncsian várom, hogy mikor botlik belém a következő nő, akit elveszek. A következő esküvőmre szóló meghívónak már meg is van a szövege: a remény diadala a tapasztalat fölött. Pozitívan tekintek a harmadik válóperem elé! Aki felvállal és engem szeret, az biztos, hogy beteg, szóval pont jó. Ahogy mondani szoktam, az a nőideálom, aki ide áll – nevette el magát a szülinapos politikus, mi pedig kíváncsian várjuk, hogyan alakul a sosem unalmas szerelmi élete.

Vajon 51 évesen megtalálja végre az igazit?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?