HŰHA

Nem hiszed el, kik keresték meg Schmuck Andort, miután bejelentette: elválik

A Tisztelet Társaságának elnöke gyakorlatilag nem hitt a fülének.
  • Szerző: Doris

Schmuck Andor múlt csütörtökön, egy szűkszavú Facebook-bejegyzésben jelentette be, hogy elválik fiatal feleségétől, Esztertől. Később a Borsnak elmondta, a válás békében zajlik, ajtócsapkodástól és tányértöréstől mentesen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem hiszed el, kik keresték meg Schmuck Andort, miután bejelentette: elválik

Fotó: Facebook

Most azt is megtudtuk, hogy Schmuck különleges megkereséseket kap a szomorú hír óta! Három társkereső, társközvetítő iroda is bejelentkezett nála, nem tudják ugyanis ölbe tett kézzel nézni, hogy szingli lett.

„A hír igaz, több társközvetítő, társkereső is megkeresett, felajánlották, hogy segítenek új párt találni. Bevallom meglepett a kezdeményezés, de ahogy illik, ahogy kell, megköszöntem. Majd mondtam nekik, hogy szerintem nagyfiú vagyok én már ehhez, megoldom egyedül a párkeresést, ha készen állok rá” – árulta el a -nak a politikus, akit egyik meglepetés a másik után ért.

Egy könyvkiadó is megkereste ugyanis, azzal az ötlettel, hogy írjon egy könyvet a házassága történetéről, a siker ugyanis garantált. Andornak azonban ezt is vissza kellett utasítania.

„Kétlem, hogy művészileg nekem így, egy házasságról szóló könyv formájában kéne kiteljesednem. Talán húsz év múlva, most még egészen biztosan nincs itt az ideje” – jelentette ki határozottan Schmuck Andor.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?