HŰHA

Sváby András kutyája kiszagolta, hogy a párja koronavírusos

Sváby András egy szuperkutyával büszkélkedhet, ugyanis a négy éves Karcsika kiszagolta a műsorvezető kedvesének betegségét.
  • Szerző: Ripost

Sváby András kutyája kiszagolta a koronavírust! A négy éves eb a műsorvezető kedvesénél érezte meg, hogy valami nincs rendben, később pedig be is igazolódott a megérzése: Andrea koronavírus-tesztje pozitív lett.

Sváby András kutyája megérezte a vírust / Fotó: Sulyok László / Ripost

„Karcsika egy nagyon ügyes kiskutya. Amikor Andinál az első tünetek jelentkezni kezdtek, az látszott a kutyán, hogy nagyon be van sz.rva. Andi feküdt az ágyon, lázas volt és Karcsi felugrott a hasára, a mellére és közvetlen közelről belenézett a szemébe. Andi mondta is, hogy Karcsi tuti észrevette, hogy pozitív lesz a tesztem” – kezdte a Blikknek Sváby, akinek kedveséről később kiderült, hogy valóban elkapta a koronavírust.

„Nagyon durva volt! Hihetetlen, hogy ilyen dolgokat ki tud egy kutya szagolni, megérezni, vagy egyszerűen csak a hullámokat fogja. De az is lehet, hogy egy betegségnek szaga van, amit mi nem érzünk, de elképesztő volt, amikor ezt kiszimatolta” – fogalmazott a műsorvezető, aki szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis nem kapta el a betegséget, ráadásul a védőoltás első adagját megkapta már.

A műsorvezető kivételével mindenki elkapta a vírust a családjában

„Egyébként nálunk mindenki elkapta a vírust, a párom, Andi szülei és a kisfiam is, csak én nem. Pedig rengeteg koronavírusos ember közelében voltam és sajnos a környezetemben is sok a beteg, barátaim közül is sokan vannak kórházban. Én szerencsére nem voltam beteg és már meg is kaptam az első oltást a kínai vakcinával – magyarázta Sváby, aki alig várja már, hogy vége legyen a koronavírus-horrornak.

 

Vita van a családban! Szerintem ma van a hivatalos Károly névnap, Andi szerint viszont november 4-én. Kinek van igaza? #karcsionair #névnap

Közzétette: Sváby András hivatalos oldal2021. január 27., szerda

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?