HŰHA

Váratlan fordulat Szilágyi István gyilkossággal vádolt fiának ügyében!

Hiába vádolják kegyetlen gyilkossággal Szilágyi István fiát, Pétert, a férfi még így is megörökölheti a szülei otthonát, ahol a véres tragédia történt.
  • Szerző: ripost

Közel egy éve, anyák napján, május első vasárnapján történt véres tragédia Szilágyi István színművész XVII. kerületi otthonában. A színészt a vád szerint fia, Péter ölte meg: kalapáccsal ütlegelte a fejét, fojtogatta őt és ugrált a mellkasán.

A férfi azóta letartóztatásban van, édesanyja, Humenyánszky Jolán szobrászművész idén februárban hunyt el.

Szilágyi István fiára kétes örökség vár

Szilágyi István fiára kétes örökség várhat
Fotó: Ripost

Most úgy tűnik, hogy ha Pétert el is ítélik a gyilkosság miatt és élete végéig börtönben marad, a hagyatéki eljárást követően még akkor is rá szállhat a ház – tudta meg a Blikk.

„Nem hiszem, hogy Peti valaha kijön a börtönből, de ha igen, akkor sem tudná sehogy kifizetni a rengeteg adósságot, ráadásul nem is biztos, hogy ott akarna élni, ahol az a szörnyűség történt. Már előre látjuk, hogy mi lesz a vége, viszi a bank az egészet, és pár év múlva, amikor esetleg elbontják az egészet, már senki nem fog arra emlékezni, hogy a négy fal között kioltották egy ember életét” – mondta el a Blikknek Péter egyik ismerőse.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?