HŰHA

Szulák Andrea megdöbbentő vallomása: Ezért pofozta fel a barátnőjét

A színésznő ma már úgy érzi, türelmesebb lett és képes az elfogadásra. Akkor azonban nem tudott uralkodni az indulatain.
  • Szerző: Doris

Szulák Andrea nemrég a Tükör című műsor vendége volt, ahol a rá jellemző őszinteséggel vallott Péterfi Judit kamerái előtt. Természetesen szóba került az is, hogyan vészelte át a pandémiás időszakot, de egy kis múltidézésre is jutott idő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szulák Andrea megdöbbentő vallomása: Ezért pofozta fel a barátnőjét

Fotó: Ripost

A színésznő saját bevallása szerint sokat változott az évek során, mára egy jóval türelmesebb, elfogadóbb személyiség lett, mint annak idején.

„Mindent el tudok fogadni, és meg is tudok emészteni. Eljutottam oda, hogy át tudom gondolni, mi dühített fel, és felteszem magamnak a kérdéseket: mi ebből a lecke a számomra, van-e egyáltalán vele dolgom?” – mesélte Szulák Andrea, aki tisztában van azzal, hogy a múltban is voltak olyan történések, amiket jobban és higgadtabb fejjel át kellett volna gondolnia.

Például az a szituáció, amikor felpofozta a legjobb barátnőjét.

„Előfordult, hogy képtelen voltam az indulatomat kezelni, és megpofoztam a legjobb barátnőmet. Elárult. Nem egy előre tervezett retorzió volt. Nem is vagyok rá büszke. Sokan viszont azok voltak rám, hogy végre valaki megtette” – vallotta be Szulák.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?