HŰHA

Õt csábította el először Andy Vajna az RTL KLubtól

A napokban felreppent a hír, hogy Sebestyén Balázs az első olyan RTL-es mûsorvezető, akit Andy Vajna megkörnyékezett a TV2 számára. Még sem ő lett az első mûsorvezető, aki elhagyta korábbi a csatornáját, az RTL Klubot.

Az Andy Vajna vezette TV2-nek szándékában áll minél több RTL-es arcot a csatornához csábítania.  Kezdetnek sikerült megszereznie Görög Zitát, a Megasztár egykori műsorvezetőjét, az RTL stílusmagazinjának, a Trendmánia című műsorának háziasszonyát.

ÍgyZita visszatér a gyökerekhez, ugyanis a TV2 által vált közismertté. Modellből lépett elő műsorvezetővé, a nagy sikerű Megasztár első három szériájának háziasszonyaként  bizonyította be, hogy nem csak jól mutat a kifutón, de meg is tud szólalni. Gyermekei születésekor - 2007-ben Milán, 2008-ban Lotti született meg - eltűnt a képernyőről, majd 10 évvel később, tavaly a divattal és stílussal foglalkozó magazin háziasszonyként tért vissza. Egykor csatornájához való visszatérésében valószínűleg az is szerepet játszik, hogy vőlegénye, Koltay Tamás pár hónappal ezelőtt még a TV2 egykori kommunikációs igazgatója volt.

A legújabb trendeket, frizuradivatot, bőrápolást ezentúl Zitától leshetjük el a képernyőn, ha valaki, akkor ő nagyon tudja, hogy mitől leszünk nőiesek.

Idén először Ördög Nóra igazolt át a TV2-höz, az ő csatornaváltása nagy port kavart a tévés berkekben.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?