HŰHA

Tatár Csilla: "A kismamánál nem lehet téma a súlya!"

Lázasan készül A Dal 2017 élő adásaira, gyermeket nevel, könyvet ír, és közben tele van tervekkel: röviden így foglalható össze Tatár Csilla 2017-es éve. A mûsorvezető exkluzív interjút adott a Ripostnak.
  • Szerző: Ripost

2015. november 19-e volt az a nap, amikor Tatár Csilla élete teljesen megváltozott, hiszen megszületett az a személy – a kisfia –, akire egész életében várt. A csinos anyukának ezzel minden álma valóra vált.  

Milánt egy szóval lehetetlen lenne leírni. Okos, huncut, impulzív, örökmozgó és hihetetlenül pasis. Olyan, akinek hihetetlen tudásvágya van, imád enni, imád társaságban lenni, kíváncsi és nagyon kedves kisfiú, bárhová megyünk, ő van a középpontban.

Kívül-belül olyan, mint az apukája, így abban a kegyben részesített az élet, hogy álmaim két férfijával élhetek együtt.

A műsorvezető klasszikus édesanyának tartja magát, aki munkája mellett arra törekszik, hogy a fontossági sorrend első helyén a család szerepeljen. Ám mivel elfoglalt műsorvezető, azt sem szégyelli, hogy a családtagnak számító Szilvi – a bébiszitter – szintén a segítségére van. Így jut ideje arra, hogy imádott kisfia és férje mellett magával is foglalkozzon.

„A terhességem alatt nem sportolhattam, se időm, se energiám nem volt arra, hogy felvegyem a futócipőmet, csak azután, hogy Milán megszületett. Fél év után kezdtem azt érezni, hogy képes vagyok újra «rajtvonalhoz» állni. De azóta szépen, fokozatosan visszaszivárgott az életembe a sport.”

Csilla nem szégyelli, hogy a terhessége alatt húsz kilót hízott. Emiatt többen megszólták. Neki mégsem az volt a legfontosabb, hogy újra beleférjen régi ruháiba. Hozzáállásával igyekszik erőt adni a többi kismamának is.

„Akkor sem és a kisfiam születése után sem foglalkoztam azzal, hány kiló vagyok. Szoptattam; ahhoz pedig, hogy elegendő tejem legyen, ennem kellett. Nekem pedig ez volt a legfontosabb. Mások másképp csinálják, van, aki nem hízik ennyit, van, akire ennél is több kúszik fel. Most is azt mondom, amit tavaly ilyenkor: a kismamánál nem lehet téma a súlya. Annyi, amennyi és kész. Senkinek semmi joga beleszólni ebbe” – jelentette ki Csilla.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?