HŰHA

Te számító alak: Varga Viktor kemény szavakkal osztotta ki Puzsér Róbertet

Az énekes nem tett lakatot a szájára, őszintén elmondta a véleményét a mindenkit kritizáló hírességről.
  • Szerző: ripost

Kemény szavakkal reagált Puzsér Róbert megjegyzéseire Varga Viktor. A mindenkit alázó kritikus egy műsorban mondta el a véleményét a különös stílusáról ismert énekesről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Azt csinálja, amiről ravaszdi módon a fejében ülő kis PR-os kitalálja, hogy ma ezzel címlapra kerülhetsz. Ma ezzel a hitványságoddal még több nyilvánosságot szerezhetsz és akkor ő azt elvégzi. Ezeket nem az ösztön világa diktálja” – fogalmazott Puzsér.

Fotó: Markovics Gábor

Varga Viktor az Instagramon fejtette ki a véleményét Puzsérról. Idegességében nem válogatta meg a szavait, őszintén leírta a véleményét.

„Tisztelhetetlen Puzsér Róbert! Te idegbeteg, produktum nélküli, irigy f.szfej. Ezúton szeretnélek megkérni, ha velem szeretnéd promózni a gennyedzéssel teli kamukritikus, negatívságba taszító, igazgyökereket kielégítő műsoraidat, akkor legalább nézz utána, hogy ki vagyok, milyen dalaim, szövegeim, szobraim, festményeim, ruháim, alkotásaim vannak, milyen képességekre tettem szert az évek alatt, mikké fejlesztettem magam 10 év alatt, mi az ideológiám, hogyan segítek az embereknek inspirálva őket. (...) Vagy utána se nézz, gyűlölködj, mint az átlag magyar, de légy olyan kedves, hívj fel a rádióműsorodban, kérdezz, és ne állítsatok valótlanságokat rólam. Ami pedig a bennem élő pr-ost illeti, ne magadból indulj ki te számító alak, ugyanis nem én használom fel mások hírnevét a továbbjutásomhoz puszta mocskolódással, hanem te” – fogalmazott az énekes.

A teljes bejegyzést itt tekintheted meg:

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?