HŰHA

Teljesen kiborult: hosszú levélben panaszkodott Liptai Claudia

A mûsorvezető Londonba utazott a lányával és barátaival, ám a repülőtéren olyasmi történt vele, amitől teljesen kiborult.
  • Szerző: ripost

Kellemetlen közjáték zavarta meg Liptai Claudia londoni utazását. A műsorvezető óriásit csalódott az egyik légitársaságban, miután a reptéren a gyermeke és annak barátnője majdnem lemaradt a gépről.

Claudia karácsonyi ajándékba vette Pankának, a barátnőjének és annak lányának a londoni jegyeket, ám már az utazás előtt nem volt semmi zökkenőmentes: Pankát és kis barátnőjét ugyanis rendszerhiba miatt nem tudták online becsekkoltatni.

Claudia gondolta, semmi gond, majd személyesen, a pultnál megoldja ezt az utazás napján. Igen ám, de a légitársaság munkatársa ott közölte vele, hogy mindez hatvanezer forintjába kerülne.

"Mennyi? Kérdeztem padlizsánlila fejjel. Nem húzom sokáig, de persze riadt utasként, aki meg van felemlítve attól, hogy egyszerűen nélküle indul el a gép, pengettem, ahogy kellett. Na, és itt jön a birkaságom átváltozásának története. Lehet, hogy az összeg miatt, lehet, hogy mert pontosan tudtam igazam van, vagy csak egyszerűen az együttműködés teljes hiánya, ami felbőszített, azt mondtam, nem hagyom. Persze ehhez kell egy olyan férj, aki mindent megold. Szegényt reggel hatkor hívtam, hogy kékülő fejjel elmondjam neki, mi történt. Amire Londonba értünk ő már mindent megoldott" - írta a bejegyzésében Claudia.

A probléma végül valóban megoldódott, és visszautalták a pénzt adminisztrációs hibára hivatkozva.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?