HŰHA

Templomban fotózták le Schmuck Andort és a tündéri kislányt, ez történt

November 29-e roppant különleges volt Schmuck Andor életében! A Tisztelet Társaságának elnökét nemrég felkérték a keresztapa szerepére, amire széles mosollyal az arcán mondott igent. Amikor pedig vasárnap belépett a monumentális Szent István Bazilikába és meglátta a csöpp kislányt, teljesen elérzékenyült!
  • Szerző: Doris

Schmuck Andor már számos szerepben kipróbálta magát az elmúlt fél évszázadban, valami azonban kimaradt. Egészen mostanáig!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A politikust ugyanis októberben felkérték keresztapának, az ünnepélyes eseményre pedig múlt vasárnap került sor a Szent István Bazilikában. A exkluzív meghívást kapott, így láthattuk, ahogy Andor gyengéd mozdulatokkal a karjába veszi a kis Valériát.

A Tisztelet Társaságának elnökével még úgy is madarat lehetett fogatni a szertartás után, hogy a koronavírus-járvány alaposan felülírta a család elképzeléseit.

„Eredetileg ez egy nagyszabású keresztelő lett volna, de a vírushelyzet miatt összesen csak heten voltunk, mint a gonoszok! A pici szülei Diána és János, előbbi egy szlovák pszichológus, az apuka pedig egy magyar származású szlovák focista. Szlovákiában élnek, onnan ruccantak át Budapestre, természetesen minden szabályt betartva, miután negatív lett a koronavírus-tesztjük. Bár senki se így tervezte, nagyon megható volt az ünnepség! Érdekes, hogy Valéria inkább a feleségemhez, Eszterhez ragaszkodott, mintha tőlem kissé félt volna” – kezdte nevetve Schmuck.

Egy keresztelő után természetesen mindenkiben felmerül a kérdés: ha Andor ennyire szereti a gyerekeket és kiegyensúlyozott házasságban él, vajon mikor érkezik a kis Schmuck! Nos, a politikus szerint erre se kell már sokat várni!

„Keresztszülőnek lenni már csak azért is jó, mert felelősséggel tartozunk egy tündéri kislány iránt, és én is tudok gyakorolni, felkészülök életem egyik legkomolyabb szerepére. Nos, azt kell mondjam, már csak egy lépés, hogy apává váljak, és ki tudja, talán annyira belejövünk Eszterrel a babázásba, hogy nyitunk egy Schmuck-ovit” – kacakott az újdonsült keresztapa.

 

És ezeket olvastad már?