HŰHA

Titokban ment férjhez Kulcsár Edina: itt vannak a részletek

Nagy pocakkal mondta ki a boldogító igent szerelmének, Csutinak.
  • Szerző: bdf

Szűk családi és baráti körben, a nyilvánosság kizárásával házasodott össze Kulcsár Edina és Csuti.

"Egy hirtelen ötletből indult ki az egész, pár hete, egy pénteki napon találtuk ki, hogy kimondjuk a boldogító igent, és néhány nappal később már túl is voltunk rajta. Eredetileg ki kell várni a kötelező harmincnapos türelmi időt, mielőtt hivatalosan összeadják a párokat, de mivel babát várok, csak be kellett mutatni a várandóssági kiskönyvemet, és már nem volt előttünk akadály" - mesélte a Best magazinnak Edina, aki hozzátette: templomban is kimondják majd az igeneket.

"Csutival azt találtuk ki, hogy kétszer kelünk egybe. Az első megvolt, az önkormányzati esküvőnek hála a kisbabánk házasságba születik.

Később pedig, miután visszanyerem a szülés előtti formám, tartunk egy második, nagy, templomi esküvőt lagzival, ahova minden barátunkat meghívjuk.

Az esküvő kalandos körülmények között indult. Edina a dédnagymamájánál készülődött. Azért választotta ezt a helyszínt, mert erős érzelmi szálak fűzik hozzá. Később jött csak rá, hogy nincs légkondi a lakásban, és persze rettentő volt a hőség aznap. Ekkor már kialakult egy kisebb pánikhelyzet, de ez még semmi nem volt ahhoz képest, ami ezután következett.

"Időben indultunk el a helyszínre, pontosabban csak indultunk volna, ugyanis bent ragadtunk a ház folyosóján a bezárt ajtónál. Hiába forgattuk a kulcsot a zárba, nem nyílt ki.

Kétségbeesetten kiabáltam az emeletről, hogy jöjjenek segíteni

- emlékezett vissza Edina, akinek két srác sietett a segítségére. Így szerencsére minden jól végződött.

A szertartáson összesen 16 ember vett részt. Az azt követő ebédet pedig Csuti édesanyja állította össze. A különleges ételeket egy közeli étteremben fogyasztották el. Az esküvői tortát pedig Edina mamája választotta ki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?