HŰHA

Titokzatos nő miatt gyúrta ki magát az RTL egykori sztárja!

Egy csinos fiatal nő és egy ámokfutó lövöldöző változtatta meg az életét.
  • Szerző: Ripost

Tavasszal rálőttek a ValóVilág ötödik szériájának győztesére, Knapp Attilára. Az eset olyan nagy hatással volt rá, hogy úgy döntött, testi erejét veti be annak érdekében, hogy a jövőben megvédje magát a lehetséges támadóktól.

A változás elképesztő, hiszen Attilát egy átlagos testalkatú, kissé pocakos emberként ismerte éveken át az ország.

A %% egy neve elhallgatását kérő baráttól viszont új információk birtokába jutott. Megtudtuk, hogy Attila nem csak az ismeretlen lövöldöző miatt változtatta meg a külsejét.

Az ok pedig nem más, mint egy, sportberkekben jól ismert, feltűnően csinos fitneszversenyző, akivel Attila bensőséges viszonyt ápol.

A %% megkereste a ValóVilág győztest is, aki nem tagadta, de nem kívánta kommentálni a titokzatos lánnyal kapcsolatos értesüléseinket.

Azt viszont elismerte, hogy a lövöldözés valóban szerepet játszott abban, hogy kigyúrta magát.

"Muszáj megvédenem magam, ha valaki rám támad. Ha pedig esetleg még egyszer rám akarnának lőni, remélem, ezek után lepattan rólam a golyó" - nyilatkozta Attila, akinek extrém átalakulásán a rajongók is elámultak, rengetegen gratuláltak a sikeréhez.

Az egykori valóságshow-szereplő azonban nem áll meg itt: mint mondta, még rengeteget kell edzenie ahhoz, hogy azt lássa viszont a tükörben, amit szeretne.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?