HŰHA

Több tízmillióval vágták át Bódi Csabit: durva, ki művelte ezt vele

Bódi Csabit egyik bizalmasa verte át és csalt ki tőle több millió forintot.
  • Szerző: Ripost

Nagy árat kellett fizetnie Bódi Csabinak azért, hogy megtanulja, nem minden barát igaz és őszinte, aki a kegyeibe akar férkőzni. A mulatós zenészt ugyanis nemrégiben épp az egyik bizalmasa rövidítette meg több tízmillió forinttal, ami egy pillanat alatt észhez térítette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Kitártam a lelkem annak az embernek. Testvéremként szerettem, tiszteltem és becsültem. Vakon megbíztam benne, minden titkomat elmondtam neki, és azt hittem, számíthatok rá” – panaszolja a Borsnak Bódi Csabi, akinek öt év ismeretség és két év közös üzletelés után kellett rádöbbennie, hogy szélhámosra fecsérelte a barátságát.

„Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, privát jellegű üzletelésről volt szó. Néhány év leforgása alatt bukott ki, hogy húszmillió forinttal vert át az, akit a lelki társamnak hittem. Rám haragította az embe­reket, bemocskolt, foltot ejtett a becsületemen. Hatalmasat csalódtam benne, nagy dárdát szúrt a szívembe, pedig tudhattam volna, hogy nem lehet akárkiben megbízni – meséli az énekes. – 2002-ben már megjártam egyszer. Akkor egy másik barátom vert át több mint tízmillió forinttal. Akkor megfogadtam, hogy nem bízom meg mindenkiben, de úgy látszik, nem tudtam úrrá lenni a naiv jóhiszeműségemen. Újra közel engedtem magamhoz valakit, és újra csalódnom kellett. A legszebb az egészben, hogy még ezek után sem tudok haragot tartani: noha soha nem keresném a társaságát, de ha nyitni akarna felém, és azt látnám, hogy őszintén megbánta, amit tett, akkor felül tudnék emelkedni a történteken. Csak egyet sajnálok, hogy ezt az összesen több mint harmincmillió forintot a gyermekeim elől vette el” – mondja a lapnak a mulatós zenész, aki kellemetlen kálváriájáról a Life TV Nyugi köztünk marad! című műsorában is beszámolt.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?