HŰHA

Tolvai Reni elegáns módon zárta le a csöcsös maugli-botrányt Lábas Vikivel!

Lábas Viki a napokban került kínos helyzetbe, amikor egy Tolvai Renit becsmérlő üzenetet véletlenül az énekesnőnek küldött el.
  • Szerző: ripost

Tolvai Reni nagy mértékű eleganciáról tett tanúbizonyságot azzal, ahogy Lábas Viki kijelentését kezelte. A Margaret Island énekesnője ugyanis csöcsös mauglinak nevezte Renit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Habár a véleményét feltehetően nem neki, hanem egy barátjának akarta átküldeni, véletlenül mégis Reni lett a címzett, aki megosztotta Viki megjegyzését és magyarázkodását.

Lábas Viki ugyanis ezután állította Tolvai Reninek, hogy csak viccelődött, és igazából dicséretnek szánta a furcsa megjegyzést.

"<yoastmark

Tolvai Reni elfelejti

Reni rajongóinak nagyon tetszett az énekesnő reakciója a bántó megjegyzésre, de persze sokan kíváncsiak is, hogy négyszemközt megbeszélték-e a nézeteltérést. Erről kérdezte Tolvai Renit egy követője is, mire az énekesnő meglepő választ adott.

„Azt ígérte, hogy ha egyszer összesodor az élet, megbeszéljük... De én addigra már nem fogok emlékezni az egészre, majd iszunk egy shake-et” – fogalmazott az énekesnő.

Tolvai Reni lezárta Lábas Vikivel a csöcsös maugli-botrányt.

Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője csöcsös mauglinak nevezte Tolvai Renit. Fotó: Instagram

Az énekesnő tehát nem tervez haragot tartani a kolléganőjével, inkább fátylat borít a kellemetlen esetre, és el is felejti azt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?