HŰHA

Tóth Andi kitálalt: adásban mondta el a véleményét Tóth Gabiról

Tóth Andi hónapokkal ezelőtt keveredett nyilvános vitába a kolléganőjével, akivel nem szeretné megbeszélni a konfliktust és békülést sem tervez.
címkék:
  • Szerző: ripost

Tóth Andi mindig kapott negatív kommenteket, de úgy gondolja, az igazán szélsőséges kommentháború akkor indult el az életében, amikor Tóth Gabival kerültek nyilvános összetűzésbe.

Néhány hónappal ezelőtt ugyanis utóbbi egy zárt Facebook-csoportban írta le Andi bevállalós fotóiról a véleményét.

Tóth Andi nem tűri, hogy bárki minősítse őt: keményen visszavág, ha kell

Tóth Andi nem tűri, hogy bárki minősítse őt: keményen visszavág, ha kell
Fotó: Ripost/ Szabolcs László

„Szerintem nem kedvel. Már akkor belém állt, amikor azt mondta, hogy a képeim olcsók, ez által én is. Elmondta, mit kellene másként csinálnom, hogy ő mennyi mindent elért, és nekem is az ő útját kellene követnem. Írtam neki, hogy köszönöm, megpróbálom ezt jószándékú kritikának tekinteni, de kicsit álszentnek tartom a megjegyzését a múltja miatt. Erre megint egy olyan üzenetet kaptam… Sértésnek vette, hogy álszentnek neveztem őt, azt mondta, ő egy mentor, és nekem fel kellene néznem rá, mert nem mindegy, hogy a falunapon vagy a mentorszékben rakom ki, amim van„ – mondta el az Összezárva Hajdú Péterrel péntek esti adásában Tóth Andi.

Az énekesnő arról is beszélt, milyen frivol üzeneteket kap a közösségi oldalán.

„Rengetegen küldenek képeket nekem a nemi szervükről is. Akadt olyan, aki önkielégítést végzett a kamerába, és olyan hangfelvételt is kaptam, amelyen az illető a nevemet kiabálta, amikor elérte az orgazmus” –mesélte Andi. „Naponta kívánják a halálomat, vagy azt, hogy jól meg kellene erőszakolni engem. Ha azzal tölteném a napomat, hogy sajnáltatom magam, sokkal szomorúbb életem lenne. A pozitív véleményekre szeretnék fókuszálni” – mesélte a sokkoló híreket Andi.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?