HŰHA

Tóth Gabi szerint idióta celebnek tartják őt az emberek

Az énekesnő a közösségi oldalán fakadt ki, mert úgy érzi, mindenki csak a külsejével foglalkozik.
  • Szerző: Ripost

Csúnyán kiborult a Facebookon Tóth Gabi. Az énekesnőnél azért szakadt el a cérna, mert állítása szerint rendre olyan cikkek jelennek meg róla, amelyek az éppen aktuális súlyával foglalkoznak.

Bejegyzésében Gabi őszintén bevallotta, rosszulesnek neki a súlyára tett megjegyzések, az pedig főleg, hogy az újságokban általában előnytelen képeket közölnek róla. Az énekesnő úgy látja, a bulvár rajta szórakozik, előnytelen fotókkal terjesztik el az álhírt, miszerint elhízott, majd később arról cikkeznek, hogy milyen jó formában van.

"Eddig jól éreztem magam a bőrömben... plusz kilók ide, vagy oda... Sajnálom hogy még mindig 40 kilósnak kell lenni ahhoz hogy egy nőt szépnek lássanak...

ELEGEM VAN A BULVÁRBÓL! Elegem van hogy emiatt vagyok egy idióta celeb.

"A világ legboldogabb embere lennék , ha zeneiségemről írnának és a jócselekedeteimről.. talán nem Tóth Gagyi lennék sok szakember szemében... De nem... Húzzuk le azokat, akik értéket próbálnak képviselni... Elegem van."

Kifakadásának végén Tóth Gabi leírja, reméli, hogy idővel sikerül bebizonyítania végre azt, hogy ő nem csak két kebel, hanem egy értékeket képviselő művész, aki tizenkét év után is a köztudatban tudott maradni.

A szomorú bejegyzés után garmadával érkeztek a vigasztaló és biztató hozzászólások Gabi oldalára, a rajongók egytől-egyig arról biztosították, hogy nem kell tartania semmitől, hiszen ő már bizonyított. Talán a rajongók szeretete idővel megnyugtatja a jelenleg zaklatott énekesnőt.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?