HŰHA

Tóth Gabi kitálalt: kendőzetlenül mondta el a véleményét Tóth Andiról

A két énekesnő hónapokon keresztül csatározott egymással, a közöttük levő konfliktust azonban Gabi szerint a külvilág generálta.
  • Szerző: ripost

A Dancing with the Stars harmadik élő show-ján békült ki egymással Tóth Andi és Tóth Gabi. A két énekesnő hónapokkal ezelőtt vitatkozott össze, amikor Gabi megpróbálta megvédeni Andit az esetleges támadásoktól, ám szerinte fiatal kolléganője félreértette ezt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Andi ugyanis haragosan reagált Gabi szavaira, és sokáig úgy tűnt, a két énekesnő között sosem lesz már béke.

Szombat este azonban megtört a jég: Gabi, aki vendégként vett részt a műsorban, elismerően nyilatkozott Andi jive-táncáról, a műsor után pedig meleg öleléssel zárta a karjaiba a fiatal lányt. A pillanatot a Bors szemfüles fotósa örökítette meg.

tóth gabi tóth andi

Tóth Gabi és Tóth Andi elásták a csatabárdot
Fotó: Bors

Andi a Borsnak nem kívánta kommentálni a szívet melengető pillanatot, Gabi viszont megtörte a csendet.

„Amikor korábban félreértés volt köztünk, én akkor is csak félteni, óvni akartam Tóth Andit. Nem szerettem volna, hogy vele is megtörténjen az, ami velem történt fiatal énekesnőként, nem akartam, hogy belekényszerítsék őt olyan dolgokba, ami igazából nem a sajátja. A féltés és az aggodalom vezérelt. Amit a műsorban láthattak a nézők, az a valóság. Őszintén elismerem Andi tehetségét, nagyon jó énekesnőnek és táncosnak tartom, nem titok, hogy nagyon szurkolok neki a Dancing with the Starsban. A múlttal nem foglalkozom, csak előre nézek. Én már a saját utamat járom, és szívből kívánom neki, hogy ő is találja meg az övét” – mondta el a Borsnak Tóth Gabi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb forralt bor
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?