HŰHA

Tovább dagad a botrány: Görög Zita jól emlékszik Havas Henrik zaklatására

Mindenki kínosan érezte magát egy Hal a tortán forgatásán, amikor Görög Zita felszólította Havas Henriket, hogy fejezze be vállalhatatlan viselkedését.
  • Szerző: RIPOST

 Havas ugyanis többször is szándékosan hozzáért a modell combjához és kezéhez.

Még ma is felháborítónak tartja Görög Zita mindazt, amit Havas Henrik a Hal a tortán felvételén tett. Lapunk egyik olvasója hívta fel figyelmünket a SuperTV2 műsorára, amelyben a modell felháborodva utasítja helyre az őt folyamatosan zaklató Havast. (A műsor egy ismétlését sugározta nemrégiben a csatorna).

Görög Zita az asztaltársaság - Sütő Enikő, Dévényi Tibi és ByeAlexfüle hallatára szólítja fel Havast, hogy hagyja abba, ne érjen többé hozzá szándékosan.  A felvételről egyértelműen kiderül, hogy Havas az asztal alatt a kezével zaklatta őt. Ugyanúgy, ahogy korábban a taxiban, egymás mellett is, amikor mentek a vendégségbe.

"Henrik, ne érjen a kezemhez és a combomhoz! Végig a taxiban ezt csinálta. (...) Egyszerűen sértő. Nekem is van önérzetem”

– fakadt ki a bárki által megnézhető műsorban fennhangon Zita.  A társaság tagjai zavartan fogadják a zaklatás tényét.

Utólag furcsa, de 2014-ben egy ilyen jelenetből még nem lett igazi botrány, noha Zita ott és akkor már rendkívül sértőnek és megalázónak tartotta Havas viselkedését.

Kíváncsiak voltunk arra, hogy az asztaltársaság tagjai, akik az adásban is hangot adtak elítélő véleményüknek, most, a sorozatos zaklatási botrányok kirobbanása után mit gondolnak az esetről. Görög Zita ma is jól emlékszik a kínos szituációra, Havas zaklatására.

Kérdésünkre, hogy ma is felháborodna-e Havas viselkedésén, egyértelmű igennel válaszolt. A Tényeknek tegnap este  nyilatkozott Havas egyik volt üzlettársa. Erről itt olvashat bővebben.


Ha szeretnéd megtudni, mit mondott bővebben a többi vacsoravendég az esetről, keresd a %% napilapot szerdán az újságárusoknál!

Műsorváltozás volt a videó miatt -

Rendkívüli intézkedést hozott kedd délután az ATV! Miután nyilvánosságra került, hogy Havas Henrik Görög Zitát is zaklatta, a csatorna úgy döntött, hogy még az ismétlésekben sem szerepelhet Havas. Így szombaton este már nem a Havas a pályán című műsor kerül adásba, hanem annak eredeti verziója, a Civil a pályán. A csatorna megkeresésünkre annyit közölt: még tart a vizsgálat Havas Henrik ügyében.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?