HŰHA

Újabb bizonyíték került elő a leszbikus magyar színésznőről!

A díva egykori kedvese, Krencsey Hella meglepő titkot tárt a nyilvánosság elé a múltból.
  • Szerző: Ripost

Újabb részletek derültek ki a leszbikus magyar színésznő és egykori barátnője viszonyáról. Krencsey Hella a blogján osztott meg egy régi verset, melyet kedvese a szakításuk előtt néhány nappal írt neki.

"'Kezemmel keresem kezedet Testemmel takarom testedet Szívemmel szeretem szívedet!" Jó reggelt Szerelmem!' Rajzok, versek, színpadi és valóságos életdarabkák zuhannak ki a sötétből a zárak felkattintása után; egy nagyszínpadi gálán viruló kis műrózsa elnyűtt maradványai ('Nézd, Baba, elhoztam neked a kellékrózsát!'), vagy egy orosz vendégszereplésen választott, holdköves gyűrű, netán egy cetli, szív alakra vágva - jól emlékszem, forró, augusztusi reggelen írta a SzínészNÕ, talán pár nappal a Grande Finale előtt... A párnámra tette, amíg reggelit készítettem Neki. Két bőröndnyi szerelem, melyet érzett-játszott-hazudott?!" - írta blogjában Hella, aki fotót is megosztott a kézzel írt költeményről.

A fiatal nő állítja, két bőröndnyi holmija van a színésznőtől: a kofferek egytől-egyig ajándékokat rejtenek, amiket az együtt töltött nyolc év alatt kapott kedvesétől.

"S mindezen mozaikdarabkákból kirajzolódik egy nyolc évet megtagadó, boldogságát kudarcként megélő nő, kinek lelkét és szívét most hatóságok vizsgálják, s aki elvesztette Önmagát valahol a színpad és a színházi öltözője között - mondd, tudod Te valójában, mivel vádolsz?! S kirajzolódom én, ahogy halkan visszazárom a bőröndöket, és becsukom magam mögött a pinceajtót" - fogalmazott az egykori élettárs.

A színésznő és kedvese pere idén tavasszal kezdődik el: akkor kiderül, ki a leszbikus magyar színésznő, aki a lány szerint az együtt töltött nyolc év alatt fizikailag és verbálisan bántalmazta Hellát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?