HŰHA

Újabb nagy dobásra készül a várandós Liptai Claudia!

A mûsorvezető Ádám mellett végre megtalálta a boldogságot, szakmailag pedig újabb mûfajban fog kiteljesedni.
  • Szerző: Ripost

Talán soha nem volt olyan boldog Liptai Claudia, mint életének ezen szakaszában, negyvenhárom évesen, kismamaként. A műsorvezetőre hosszú évek csalódásai után végre rátalált a szerelem, Ádámmal ráadásul közös receptkönyvet is írnak.

Kismamaként is több feladatot vállal ősztől, hiszen az Extrém Activity nevű műsor vezetése mellett a cukrászkönyvet ír és egy női talkshow állandó szereplője lesz.

Claudia a hot! magazinnak elmondta, a cukrászat teljesen új dolgokat hozott az életébe, az iskola elvégzése után pedig úgy érzi, egy cukrászműsor producereként is megállná a helyét.

"A menedzserem, aki nagyon szoros barátnőm is, már egy éve előállt a könyv ötletével, de ameddig nem volt a kezemben a záróbizonyítványom, nem tartottam volna illőnek, hogy a könyvnek akár a gondolatával is foglalkozzam.

Azt azonban már akkor is pontosan tudtam, hogy ha majd eljön az ideje, ezt csak Ádámmal együtt csinálhatjuk meg. Õ nem csak a szerelmem és a bennem fejlődő élet apukája, hanem a cukrászmesterem és a tanítóm is.

- árulta el Claudia, és elmondta, neki és Ádámnak remek kikapcsolódás volt a könyv.

De a munkát a magánéletben is szívesen űzik, rengeteget sütnek otthon, sőt, ezt már a barátaik is elvárják. Az ilyen alkalmakkor tudnak igazán kikapcsolódni, a cukrászműsor megvalósítását pedig a jövőre bízza.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?