HŰHA

Újabb részletek derültek ki Weisz Fanniék szakításáról

A gyönyörű modell és férje hét év után döntöttek a válás mellett, kapcsolatuknak a koronavírus sem kedvezett.
  • Szerző: ripost

Az idei év eddigi talán legnagyobb megdöbbenését Weisz Fanni és Hajmásy Péter szakításának híre okozta. Már hónapok óta nem osztottak meg közös fotót az oldalaikon, jóllehet, előtte naponta demonstrálták a szerelmüket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

A kapcsolatuk a kritikus hetedik évben ért véget, alig két év házasság után. Ami pedig még elszomorítóbb, hogy Péter bevallotta, a koronavírus miatti összezártság szakította szét őket.

„Hét éve vagyunk együtt jóban-rosszban, rengeteg mindent megéltünk együtt, ami jóval nehezebb volt szerintem, mint a mostani! Plusz még azért rátett egy lapáttal ez a koronavírus is...! Nem nagyon tudok mit írni, csak annyit, hogy SZERETLEK BABA és tiszteletben tartom a kérésed, hogy elindulsz egy másik úton! Köszönöm, hogy a férjed lehettem!” – üzente az Instagramon Péter a feleségének.

A férj vallomása azért is megdöbbentő, mert a karantén idején, néhány hónapja még pont arról beszéltek a Borsnak, hogy mivel eddig is egész nap együtt voltak, az összezártság bizonyosan nem lesz rossz hatással a kapcsolatukra.

Ehhez képest a úgy tudja, Fanni már el is költözött a fővárosi közös otthonból, és jelenleg az édesanyjánál vigasztalódik, akivel a rengeteg viszály után újra szorossá vált a kapcsolata. Péter eközben a Balatonon, férfitársaságban próbálja kiheverni a szakítást.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?