Létrehozva: 2020.07.25.

Újraindul a MasterChef VIP: Győrfi Pál már a spájzban elveszett

Augusztus 3-tól vadonatúj részekkel, elképesztő izgalmakkal visszatér a TV2 főzőshowja, a MasterChef VIP. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült produkcióban ezúttal tizenhat eltökélt híresség ragad kést és fakanalat, hogy meggyőzze a MasterChef VIP zsűrijét. A konyhapult mögé áll többek között Gregor Bernadett, Cseke Katinka, Gáspár Evelin, Stohl András, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor és Kautzky Armand.

Augusztus 3-tól vadonatúj részekkel és elképesztő izgalmakkal jön a MasterChef VIP 2. A TV2 főzőműsorában tizenhat eltökélt híresség ragad fakanalat, hogy kiderüljön, közülük melyikük mozog a legotthonosabban a konyhában.

Az Ördög Nóra által vezetett műsorban próbára teszi a tudását Gregor Bernadett, Dr. Gyarmati Andrea, Polgár Tünde, Kandász Andrea, Cseke Katinka, Bíró Ica, Gáspár Evelin, Nyertes Zsuzsa, Patai Anna, Stohl András, Kautzky Armand, Kálloy-Molnár Péter, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor, Danny Blue és a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldi.

A versenyzők mozdulatait három vérbeli profi figyeli majd. A MasterChef VIP zsűritagjai a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakjai: Pintér Katalin, a gasztronómia nagyasszonya, a Gerbeaud étterem tulajdonosa, Győrffy Árpád, a Four Seasons Hotel Gresham Palace executive chefje, és Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta konyhafőnöke.

Győrfi Pál már a spájzban elveszettnek érezte magát

Győrfi Pál saját bevallása szerint az esélytelenek nyugalmával vágott neki a MasterChef VIP-nek, ugyanis régebben egyáltalán nem főzött, még egy tojásrántottát sem rakott össze. Igaz, hektikus életvitele miatt nem is várta el, hogy minden délben meleg étel kerüljön az asztalra. Az utóbbi időben viszont elkezdte érdekelni a gasztronómia, és a műsor elején úgy érezte, 15 vetélytársa fényévekkel előtte jár!

Győrfi Pál
Fotó: Sulyok László

„Tény, hogy soha nem főztem, ezért nem is volt könnyű dolgom. Előfordult, hogy már a spájzban, az alapanyagok kiválasztásánál bajba voltam, és persze a konyhai eszközök is okoztak némi fejtörést, de nem is a vetélytársakat akartam legyőzni, hanem magamat” – mesélte az Országos Mentőszolgálat szóvivője, aki igazán szerencsés, a felesége, Adrienn ugyanis remekül főz.

Szüleitől leste el a konyhai trükköket

Gregor Bernadett már gyerekkorában látta a jó példát, hiszen anyukája és édesapja is gyakran sürgött-forgott a konyhában, nagyon jól főztek. Az alma nem esett messze a fától, Bernadett szíve szerint olasz és indiai ételeket készít, de mint fiús anyuka, bármire képesnek kell lennie.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Sokszor megesik, hogy otthon rövid idő alatt kell egy két-három fogásos ebédet megcsinálni, szerintem ez a baromi sokat dolgozó fiús anyák sajátossága, ezért nekem is jól megy” – jelentette kis Gregor Bernadett, akinek nyilván az sem okoz majd gondot, ha időre kell teljesíteni a műsorban.

Abban sajnos nem lehet biztos, hogy a kedvenc étele, a csülkös pacal is a versenyfogások között szerepel majd, de megeshet, hogy mellé szegődik a szerencse és lesz alkalma elkészíteni.

Új oldalát mutatja meg Gáspár Evelin

Gáspár Győző nagyobbik lányának volt honnan örökölnie a főzés iránti szeretetét. Evelin tizenöt éves korában kezdte eltanulni édesanyjától a konyhaművészet fortélyait. Jó tanára volt, hiszen Gáspár Bea legendásan ügyes szakácsnő, így Evelin a magyar gasztronómia mellett a külföldi fogásokat is jól készíti el.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Gyakran próbálok ki különleges recepteket. Az ázsiai és a vietnámi konyha a kedvencem. A leveseket imádom, a vadhúsokat azonban nem kedvelem. Szeretném megmutatni, hogy van egy másik oldalam is, aki nagyon házias és nagyon topon van a gasztronómiában. Szeretnék egy új dologgal előrukkolni” – mondta el Gáspár Evelin.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Építészetileg is különleges a sziklahasadékba épített kápolna

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

mandiner.hu

Műsorváltozás a Hír Tv-ben: adásba kerül a Frizbi Tv Varga Judittal készült interjúja

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

travelo.hu

Ezek a legjobb húsvéti családi programok

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

Nagyon morbid: Szexoldalon tűnt fel Diana hercegné hasonmása — Fotók

HŰHA

Büfés forradalmár? Nagy Ő Virág szendvicseket osztogatott volna a szabadságharcban

HŰHA

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

HŰHA

"Megmutatom, milyen felsőbbrendűnek lenni" – Alekosz testvére most Opitz Barbit hódítaná meg

HŰHA

Kommentekből írt extrém locsolóverseket a magyar tiktokker

HŰHA

Szépséges királynő: elképesztő szettben jelent meg az Operaházban Kiszel Tünde