HŰHA

Újratervezés: Kempf Zozo valóra váltotta a gyerekek álmát

A TV2 sikerműsorának csütörtök esti adásában megható pillanatok tanúi lehetnek a nézők.
  • Szerző: e.j.

Csodálatos meglepetésprogrammal lepte meg az Újratervezés eheti szereplőit Kempf Zozo. Az Exatlon Hungaryból ismert freestyle bmx világbajnokért ugyanis rajong a Molnár házaspár két nagyobb gyermeke: a tizenkét éves Annának, és a hatéves Ádámnak minden vágya az volt, hogy találkozhassanak Zozóval, egy ilyen kérésnek pedig a sportoló sem tudott nemet mondani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A csütörtök esti adásban a nézők is láthatják a közös programot: Zozo bmx trükköket mutatott a gyerekeknek, akik a biciklijére is felülhettek.

„Anna éppen Zozo miatt kezdett el a bmx sport iránt érdeklődni. Már régóta ügyesen biciklizik, nem esik kétségbe, ha nyeregbe kell ülnie” – mondta el Anna édesapja, Zoltán.

Fotó: TV2

Zozo nagyon boldog volt, hogy örömet okozhatott a testvérpárnak, akiknek az otthona egy júliusi áradás miatt lakhatatlanná vált.

„Nagyon jó érzés volt látni, hogy ennyire örültek a srácot. Jó érzés, hogy felnéznek rám, hogy mutathattam nekik pár trükköt és örömet okozhattam nekik” – fogalmazott az Exatlon Hungary egykori versenyzője.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?