HŰHA

Vajna Timi végleg elköltözött, ez a rejtélyes férfi segítette

Az özvegy végleg búcsút intett az Andy Vajnával közös otthonának, úgy tűnik, most már készen áll az új életre.
  • Szerző: Ripost

Andy Vajna özvegye kiköltözött abból a budai villából, amelyben együtt éltek a néhai magyar filmmogullal. Tímea megszabadult azoktól a kedves tárgyaktól, amelyeket nem tud magával vinni Amerikába. A költözésben segített milliárdos barátja is, aki sofőrrel és luxus­autóval ment érte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Napok óta nagy a nyüzsgés a II. kerület egyik csendes, gyönyörű dunai panorámás utcájában, az elhunyt filmproducer, Andy Vajna özvegye ugyanis költözködik. A Vajna házaspár szerelmi fészke hosszú évekig egy Gattyán György tulajdonában lévő budai luxusvilla volt, ami lassan teljesen üresen áll, a költöztetőautó néhány nap alatt el­hordta Tímea gondosan dobozokba zárt holmiját. A Bors fotósa megörökítette a nagy rakodást, amelyben az öz­vegynek nem csak a vállas költöztetők se­gítettek. Jóllehet, az elmúlt na­pokban sokat emlegetett, fiatal milliárdos nem a dobozolásban segédkezett, a csinos örökösnőnek biztosan sokat jelentett, hogy mellette volt, amikor el kellett szakadnia legboldogabb éveinek színterétől.

Vajna Timi Andy halála után már nem érezte jól magát a villában egyedül, és hiába az óriási örökség, az ingatlan költségeit is sokallni kezdte. Menekülve a bánat elől pedig életét, jövőjét leginkább már a tengerentúlon látja, ezért a tragédia után felmondta a villa bérleti szerződését, amely a napokban jár le.

Az országtól azonban, úgy tűnik, nem köszön el. A lap ugyanis megtudta, hogy Budapesten keres lakást az özvegy, vagyis nem akar teljesen elszakadni Magyarországtól.

„Bár Timi visszautazik Amerikába, nem számolja fel teljesen az itteni életét, mert a napokban az egyik ismerősöm eladó házát ment megnézni. Úgy tudom, hogy villát akar venni Budán” – árulta el a Borsnak az özvegy egyik, neve elhallgatását kérő ismerőse.

Meglehet, Timi tervei új üzlettársa és barátja, Zoltán miatt is változtak, akinek társaságában egyre többet látni, és aki a költözködés alatt is segítette, biztosítva Timi kényelmét. A férfi mellette állt már a producer halálának évfordulóján is, a szomorú napon elkísérte a temetőbe, a többnapos pakolás után pedig luxusautóval érkezett a Gattyán-villa elé az örökösnőért. Kiszállva az autóból, sofőrje felsegítette a fiatal milliárdos kabátját, aki ezután a ház előtt várakozott. Néhány perc múlva nyílt is a garázsajtó, ahonnan előtűnt az özvegy rózsaszín bundában, combig érő csizmában. Mosolyogva köszöntötték egymást, autóba szálltak, majd sofőrjükkel elhajtottak.

Az örökösnő a közösségi oldalán maga számolt be róla, hogy jóképű barátja az üzlettársa lett az Andytől örökölt, világhírű Nobu étteremben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?