HŰHA

Vajon miről hallgat a drogbotrányba keveredett Curtis?

Nem csitul a Majka-Curtis botrány, így várható, hogy előbb-utóbb a drogozással megvádolt és kidobott rapper is kinyitja a száját.
  • Szerző: Buster

Majka és Curtis szinte összenőttek, vállvetve építették 8 éven át közös karrierjüket, rengeteg éjszakát töltöttek együtt az országutakon hakniról-haknira utazva. Így természetesen mindent tudnak egymás szokásairól, és biztosra vehetjük, Majkának is vannak dolgai, amelyek nyilvánosságra kerülése nem tenne túl jót a megítélésének. Curtis pedig erre fel is hívta a követői figyelmét...

"Ez egy hosszú út vége, de egy új kezdete! Mostantól külön járunk fellépni és ne aggódjatok, jönnek az új dalok ugyanúgy. Lehet itt a másikra köpködni, de mindenkinek megvan a keresztje és mindenkinek megvan a maga drogja!

De én megmaradok úriember...

Szép 8 év volt! Sok sikert a csapatnak!” 

- áll a rapper válaszában.

De mi lesz, ha elfogy Curtisből az „úriemberség"? Vajon meddig tűri, hogy Majka kiteregesse viselt dolgait és koncerten, Facebook-posztban vagy éppen egy 50 perces, Indexnek adott interjúban meséljen róla? A pohár betelhet, hiszen borítékolható, hogy a kokainvádak nem tesznek jót sem a fellépéseknek, sem a szponzorpénzeknek és ajándékoknak. De mit is tudhat Curtis Majkáról?

A választ elolvashatod a %% napilap szombati számában.

És ezeket olvastad már?