HŰHA

Váratlan vallomás: Demcsák Zsuzsa a férje mellett flörtöl más férfiakkal

Demcsák Zsuzsa nem szégyelli, hiába van férjnél, ennek ellenére is szokott más férfiakkal flörtölni. Krishan azonban nem díjazza felesége viselkedését.
  • Szerző: Ripost

Ismét meglepő kijelentést tett a Life TV Bréking című műsorában Demcsák Zsuzsa! A műsorvezető és a vendégek arról mondták el a véleményüket, hogy vajon lehet-e flörtölni annak ellenére is, ha valaki kapcsolatban van. Úgy tűnik, Zsuzsának határozott véleménye van a témában. Kijelentette, hogy ő bizony szokott kacérkodni más férfiakkal, még úgy is, ha férje, Krishan mellette van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors / Végh István

„Egy kapcsolatban nem lehet flörtölni?! Én szoktam... Mindig rám szól ilyenkor a férjem, hogy ne csináljam, mert a másik fél biztosan félreérti. De mivel nekem ez olyan jó érzés, megérti és inkább rám hagyja„ – vallotta be Demcsák, aki szerint férjét egyáltalán nem zavarja már a viselkedése. Szerinte Krishan elfogadta, hogy ő ettől érzi jól magát. Így van ezzel Berki Krisztián is, aki felesége, Mazsi mellett csapja a szelet a nőknek. Bevallása szerint kedvese már észre sem veszi, hogy éppen másnak udvarol.

”Annyira jó érzés valakivel flörtölni. Én ezt a feleségem előtt teszem ráadásul. Ilyen vagyok. Nekem is jó, a másiknak is jó és még a feleségem sem haragszik meg rám. Három perc boldogság. Zsuzsival is biztosan flörtöltem már – jelentette ki magabiztosan Berki, akivel a többi vendég is egyetértett. Sőt, akadt olyan közöttük, aki Mazsihoz küldené el a barátnőjét tanulni.

 

A műsorvezető szerint spontán kell férjhez menni

Demcsák Zsuzsa szerint minden nőnek legalább egyszer ki kell próbálnia, hogy spontán férjhez megy! Szerinte ez hatalmas adrenalin, és ha mégsem jön be a házasélet, akkor van menekülő út is.

„Szerintem az életben legalább egyszer ki kell próbálni, hogy csak úgy, hirtelen férjhez mész. Esküszöm, ez olyan fajta adrenalin, hogy ezt át kell élni! Mi három hét után házasodtunk. Én eddig igent mondtam mindenkinek, aki megkérte a kezemet, mivel lehet három hónapig érvényteleníteni” – jelentette ki korábban Demcsák.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?